Botswana

Inmiddels alweer het twaalfde Afrikaanse land waarvan we de grens passeren. En ook deze hindernis werd moeiteloos genomen. We maken een rondvlucht over de Okavanga delta,	Het grootste moerasgebied van Afrika. Maar het ligt er prachtig bij. Namibië is dichtbij en ook het einddoel komt in zicht. Tautona Lodge. We mogen stoeien met de leeuwen van de minister van landbouw. Deze was drie maanden oud en nog maar net te tillen. Hier is het nog lief likken. Maar hier begint ze ook te bijten, gaten in Lex z'n been en z'n shirt aan vellen. En voor je het weet hangen ze speels aan je arm.	Toch wil Rein er graag eentje meenemen. Lex heeft het overleefd, maar niet zonder kleerscheuren. Vader houdt toezicht.

Lex Harding

Lex Harding werd in 1945 in Boskoop geboren als Lodewijk den Hengst. In 1967 begon hij als diskjockey bij de zeezenders Radio Dolfijn en Radio 227. Bij Radio Veronica groeide hij eind jaren zestig als presentator van o.a. de Top 40 ...

lees verder

Support Orange Babies

Van elk verkocht exemplaar van het boek zal een gedeelte van de opbrengst naar Orange Babies gaan. Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen.

lees verder